Emoji 🤙 - Ring mig-hand (hang loose, shaka)

🤙

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤙

Även om emojin heter "Ring mig-hand" så har den i de flesta sammanhang en helt annan betydelse än sitt namn, då den har en stark koppling till surf-kulturen i allmänhet och Hawaii i synnerhet. Tecknet där man sträcker ut tummen och lillfingret växte fram som en hälsningsfras utifrån den hawaiianska kulturen under 1960-talet, som ett sätt att sprida "Aloha spirit". Tecknet heter shaka, men kallas vanligtvis även hang loose. Tecknet kallas ofta även Hang 10 i surfsammanhang.


Andra varianter av emoji "ring mig-hand (hang loose, shaka)"

Ring mig-hand (hang loose, shaka) är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🤙🏻

Vad betyder 🤙🏻

Emojin 🤙🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "ring mig-hand (hang loose, shaka), ljus hudfärg" och representerar emojin ring mig-hand (hang loose, shaka) med ljus hudfärg.

🤙🏼

Vad betyder 🤙🏼

Emojin 🤙🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "ring mig-hand (hang loose, shaka), beige hudfärg" och representerar emojin ring mig-hand (hang loose, shaka) med beige hudfärg.

🤙🏽

Vad betyder 🤙🏽

Emojin 🤙🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "ring mig-hand (hang loose, shaka), ljusbrun hudfärg" och representerar emojin ring mig-hand (hang loose, shaka) med ljusbrun hudfärg.

🤙🏾

Vad betyder 🤙🏾

Emojin 🤙🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "ring mig-hand (hang loose, shaka), mörkbrun hudfärg" och representerar emojin ring mig-hand (hang loose, shaka) med mörkbrun hudfärg.

🤙🏿

Vad betyder 🤙🏿

Emojin 🤙🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "ring mig-hand (hang loose, shaka), mörk hudfärg" och representerar emojin ring mig-hand (hang loose, shaka) med mörk hudfärg.


Info om emoji ring mig-hand (hang loose, shaka)

Här kan du läsa mer om emojin 🤙. Den huvudgrupp som emojin ring mig-hand (hang loose, shaka) hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ring mig-hand (hang loose, shaka) finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji ring mig-hand (hang loose, shaka) på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Call me hand
🇳🇴 Norska: Ring meg-symbol
🇩🇰 Danska: Håndtegn for ring til mig
🇫🇮 Finska: Soita minulle käsimerkki


Kopiera och använd emoji 🤙

Om du vill kopiera emojin ring mig-hand (hang loose, shaka) för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F919

HTML-kod:   🤙


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"