Emoji 😻 - Leende kattansikte med hjärtformade ögon

😻

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 😻

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är leende kattansikte med hjärtformade ögon. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är smiling cat face with heart-shaped eyes.

Info om emoji leende kattansikte med hjärtformade ögon

Här kan du läsa mer om emojin 😻. Emojin leende kattansikte med hjärtformade ögon hör till den interna emojigruppen Alla hjärtans dag.  Den huvudgrupp som emojin leende kattansikte med hjärtformade ögon hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 433 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just leende kattansikte med hjärtformade ögon finns det dock inte några varianter till.

Emoji leende kattansikte med hjärtformade ögon på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Smiling cat face with heart-shaped eyes
🇳🇴 Norska: Smilende katteansikt med hjerteformede øyne
🇩🇰 Danska: Smilende katteansigt med hjerteformede øjne
🇫🇮 Finska: Hymyilevä kissan naama ja sydämenmuotoiset silmät

Kopiera och använd emoji 😻

Om du vill kopiera emojin leende kattansikte med hjärtformade ögon för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F63B

HTML-kod:   😻

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!