Emoji 😻 - Leende kattansikte med hjärtformade ögon

😻

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 😻

Denna emoji är en variant av den mer generella emojin 😍, men istället för ett vanligt smileyansikte är det ett kattansikte med hjärtformade ögon. Används i huvudsak för att uttrycka att man verkligen älskar någon person, en sak eller en pryl - ofta på ett lite mer skämtsamt sätt än med den vanliga emojin.

Psst! Denna emoji går att köpa som mjuk och gosig emojikudde, perfekt att mysa med i soffan eller sängen!


Statistik för emoji 😻

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 😻 ("leende kattansikte med hjärtformade ögon"), ligger på plats 118 av alla 1898 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 😻 är september, senast hade den ungefär 240 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är februari. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 😻.


Info om emoji leende kattansikte med hjärtformade ögon

Här kan du läsa mer om emojin 😻. Emojin leende kattansikte med hjärtformade ögon hör till den interna emojigruppen Alla hjärtans dag.  Den huvudgrupp som emojin leende kattansikte med hjärtformade ögon hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1897 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just leende kattansikte med hjärtformade ögon finns det dock inte några varianter till.


Emoji leende kattansikte med hjärtformade ögon på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Smiling cat face with heart-shaped eyes
🇳🇴 Norska: Smilende katteansikt med hjerteformede øyne
🇩🇰 Danska: Smilende katteansigt med hjerteformede øjne
🇫🇮 Finska: Hymyilevä kissan naama ja sydämenmuotoiset silmät


Kopiera och använd emoji 😻

Om du vill kopiera emojin leende kattansikte med hjärtformade ögon för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F63B

HTML-kod:   😻


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"