Emoji 😭 - Storgråtande ansikte

😭

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 😭

Ett gult ansikte med böjda ögonbryn, stängda ledsna ögon och en öppen men ihoptryckt mun som utstrålar förtvivlan, med floder av tårar som strömmar nerför kinderna från båda ögonen. Är tänkt att uttrycka otröstlig sort och förtvivlan, men används även ofta för att uttrycka överväldigande känslor av lycka eller tacksamhet.

Blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.


Info om emoji storgråtande ansikte

Här kan du läsa mer om emojin 😭. Den huvudgrupp som emojin storgråtande ansikte hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just storgråtande ansikte finns det dock inte några varianter till.


Emoji storgråtande ansikte på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Loudly crying face
🇳🇴 Norska: Ansikt som gråter høylytt
🇩🇰 Danska: Ansigt, der græder højt
🇫🇮 Finska: Ääneen itkevät kasvot


Kopiera och använd emoji 😭

Om du vill kopiera emojin storgråtande ansikte för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F62D

HTML-kod:   😭


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"