Emoji 🤚 - Upphöjd handrygg

🤚

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤚

Denna emoji föreställer en uppsträckt och öppen hand med fingrarna rakt uppåt, och med handryggen mot åskådaren.


Statistik för emoji 🤚

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🤚 ("upphöjd handrygg"), ligger på plats 372 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🤚 är december, senast hade den ungefär 80 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är januari. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🤚.


Andra varianter av emoji "upphöjd handrygg"

Upphöjd handrygg är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🤚🏻

Vad betyder 🤚🏻

Emojin 🤚🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "upphöjd handrygg, ljus hudfärg" och representerar emojin upphöjd handrygg med ljus hudfärg.

🤚🏼

Vad betyder 🤚🏼

Emojin 🤚🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "upphöjd handrygg, beige hudfärg" och representerar emojin upphöjd handrygg med beige hudfärg.

🤚🏽

Vad betyder 🤚🏽

Emojin 🤚🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "upphöjd handrygg, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin upphöjd handrygg med ljusbrun hudfärg.

🤚🏾

Vad betyder 🤚🏾

Emojin 🤚🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "upphöjd handrygg, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin upphöjd handrygg med mörkbrun hudfärg.

🤚🏿

Vad betyder 🤚🏿

Emojin 🤚🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "upphöjd handrygg, mörk hudfärg" och representerar emojin upphöjd handrygg med mörk hudfärg.


Info om emoji upphöjd handrygg

Här kan du läsa mer om emojin 🤚. Emojin upphöjd handrygg hör till den interna emojigruppen Coronavirus.  Den huvudgrupp som emojin upphöjd handrygg hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just upphöjd handrygg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji upphöjd handrygg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Raised back of hand
🇳🇴 Norska: Håndbak
🇩🇰 Danska: Bagside af hånd
🇫🇮 Finska: Kämmenselkä


Kopiera och använd emoji 🤚

Om du vill kopiera emojin upphöjd handrygg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F91A

HTML-kod:   🤚


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"