Emoji Kattansikte med elakt leende

😼

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kattansikte med elakt leende

Här hittar du emojin kattansikte med elakt leende avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin kattansikte med elakt leende hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kattansikte med elakt leende finns det dock inte några varianter till.

Emoji kattansikte med elakt leende på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kattansikte med elakt leende heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Cat face with wry smile
🇳🇴 Norska: Katteansikt med selvtilfreds smil
🇩🇰 Danska: Katteansigt med smørret grin
🇫🇮 Finska: Omahyväiset kissan kasvot

Kopiera och använd emoji kattansikte med elakt leende

Om du vill kopiera emojin kattansikte med elakt leende för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kattansikte med elakt leende kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kattansikte med elakt leende

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F63C

HTML-kod:   😼

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"