Emoji 😼 - Kattansikte med elakt leende

😼

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 😼

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kattansikte med elakt leende. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är cat face with wry smile.


Info om emoji kattansikte med elakt leende

Här kan du läsa mer om emojin 😼. Den huvudgrupp som emojin kattansikte med elakt leende hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kattansikte med elakt leende finns det dock inte några varianter till.


Emoji kattansikte med elakt leende på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Cat face with wry smile
🇳🇴 Norska: Katteansikt med selvtilfreds smil
🇩🇰 Danska: Katteansigt med smørret grin
🇫🇮 Finska: Omahyväiset kissan kasvot


Kopiera och använd emoji 😼

Om du vill kopiera emojin kattansikte med elakt leende för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F63C

HTML-kod:   😼


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"