✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🙎‍♀️ - Kvinna som plutar

🙎‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🙎‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinna som plutar. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman pouting.

Info om emoji kvinna som plutar

Här kan du läsa mer om emojin 🙎‍♀️. Den huvudgrupp som emojin kvinna som plutar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 433 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna som plutar finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji kvinna som plutar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman pouting
🇳🇴 Norska: Surmulende kvinne
🇩🇰 Danska: Surmulende kvinde
🇫🇮 Finska: Murjottava nainen

Andra varianter av emoji "kvinna som plutar"


Kopiera och använd emoji 🙎‍♀️

Om du vill kopiera emojin kvinna som plutar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F64E 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🙎‍♀️

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!