Emoji 💇‍♀️ - Kvinna som blir klippt

💇‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 💇‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinna som blir klippt. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman getting haircut.


Andra varianter av emoji "kvinna som blir klippt"

Kvinna som blir klippt är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

💇🏻‍♀️

Vad betyder 💇🏻‍♀️

Emojin 💇🏻‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som blir klippt, ljus hudfärg" och representerar emojin kvinna som blir klippt med ljus hudfärg.

💇🏼‍♀️

Vad betyder 💇🏼‍♀️

Emojin 💇🏼‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som blir klippt, beige hudfärg" och representerar emojin kvinna som blir klippt med beige hudfärg.

💇🏽‍♀️

Vad betyder 💇🏽‍♀️

Emojin 💇🏽‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som blir klippt, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin kvinna som blir klippt med ljusbrun hudfärg.

💇🏾‍♀️

Vad betyder 💇🏾‍♀️

Emojin 💇🏾‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som blir klippt, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin kvinna som blir klippt med mörkbrun hudfärg.

💇🏿‍♀️

Vad betyder 💇🏿‍♀️

Emojin 💇🏿‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som blir klippt, mörk hudfärg" och representerar emojin kvinna som blir klippt med mörk hudfärg.


Info om emoji kvinna som blir klippt

Här kan du läsa mer om emojin 💇‍♀️. Den huvudgrupp som emojin kvinna som blir klippt hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna som blir klippt finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinna som blir klippt på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman getting haircut
🇳🇴 Norska: Kvinne hos frisøren
🇩🇰 Danska: Kvinde, der bliver klippet
🇫🇮 Finska: Naisen hiuksia leikataan


Kopiera och använd emoji 💇‍♀️

Om du vill kopiera emojin kvinna som blir klippt för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F487 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   💇‍♀️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"