Emoji Kvinna som blir klippt

💇‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kvinna som blir klippt

Här hittar du emojin kvinna som blir klippt avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin kvinna som blir klippt hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna som blir klippt finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji kvinna som blir klippt på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kvinna som blir klippt heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman getting haircut
🇳🇴 Norska: Kvinne hos frisøren
🇩🇰 Danska: Kvinde, der bliver klippet
🇫🇮 Finska: Naisen hiuksia leikataan

Andra varianter av emoji "kvinna som blir klippt"


Kopiera och använd emoji kvinna som blir klippt

Om du vill kopiera emojin kvinna som blir klippt för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kvinna som blir klippt kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kvinna som blir klippt

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F487 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   💇‍♀️

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"