Emoji 🙎 - Person som plutar

🙎

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🙎

Denna emoji föreställer en person som plutar, det vill säga med ett allvarligt ansiktsuttryck uttrycker sitt milda missnöje över en viss situation. På ett något reserverat sätt, utan att visa att det kanske finns en viss underton av ilska bakom missnöjet. Emojin föreställer en icke könad person och är därför könsneutral, men den finns även variationer av den där det är en man- eller en kvinna som porträtteras.


Andra varianter av emoji "person som plutar"

Person som plutar är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🙎🏻
Person som plutar, ljus hudfärg
🙎🏼
Person som plutar, beige hudfärg
🙎🏽
Person som plutar, ljusbrun hudfärg
🙎🏾
Person som plutar, mörkbrun hudfärg
🙎🏿
Person som plutar, mörk hudfärg

Info om emoji person som plutar

Här kan du läsa mer om emojin 🙎. Den huvudgrupp som emojin person som plutar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just person som plutar finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji person som plutar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person with pouting face
🇳🇴 Norska: Person med kvisende ansikt
🇩🇰 Danska: Person med pouting ansigt
🇫🇮 Finska: Henkilö, jolla on hieronta kasvot


Kopiera och använd emoji 🙎

Om du vill kopiera emojin person som plutar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F64E

HTML-kod:   🙎


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"