Emoji 🫴 - Hand med handflatan uppåt

🫴

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🫴

Denna emoji föreställer en hand i profil, där handflatan är riktad uppåt. Den används ofta för att representera att man lyfter någonting, eller att man erbjuder någon någonting. Men kan även användas för att representera uttryck för att man inte har kunskap om någonting. Ibland används den även för att representera det att kräva någonting.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2022 som en del av Emoji 14.0.


Andra varianter av emoji "hand med handflatan uppåt"

Hand med handflatan uppåt är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🫴🏻

Vad betyder 🫴🏻

Emojin 🫴🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand med handflatan uppåt, ljus hudfärg" och representerar emojin hand med handflatan uppåt med ljus hudfärg.

🫴🏼

Vad betyder 🫴🏼

Emojin 🫴🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand med handflatan uppåt, beige hudfärg" och representerar emojin hand med handflatan uppåt med beige hudfärg.

🫴🏽

Vad betyder 🫴🏽

Emojin 🫴🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand med handflatan uppåt, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin hand med handflatan uppåt med ljusbrun hudfärg.

🫴🏾

Vad betyder 🫴🏾

Emojin 🫴🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand med handflatan uppåt, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin hand med handflatan uppåt med mörkbrun hudfärg.

🫴🏿

Vad betyder 🫴🏿

Emojin 🫴🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand med handflatan uppåt, mörk hudfärg" och representerar emojin hand med handflatan uppåt med mörk hudfärg.


Info om emoji hand med handflatan uppåt

Här kan du läsa mer om emojin 🫴. Den huvudgrupp som emojin hand med handflatan uppåt hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just hand med handflatan uppåt finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji hand med handflatan uppåt på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Palm up hand
🇳🇴 Norska: Hånd med håndflaten vendt opp
🇩🇰 Danska: Hånd med håndfladen opad
🇫🇮 Finska: Käsi kämmen ylöspäin


Kopiera och använd emoji 🫴

Om du vill kopiera emojin hand med handflatan uppåt för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1FAF4

HTML-kod:   🫴


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"