Emoji 🕵️‍♀️ - Kvinna som är privatdetektiv

🕵️‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🕵️‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinna som är privatdetektiv. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman detective.


Statistik för emoji 🕵️‍♀️

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🕵️‍♀️ ("kvinna som är privatdetektiv"), ligger på plats 996 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🕵️‍♀️ är februari, senast hade den ungefär 40 visningar på vår sajt under denna månad. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🕵️‍♀️.


Andra varianter av emoji "kvinna som är privatdetektiv"

Kvinna som är privatdetektiv är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🕵🏻‍♀️

Vad betyder 🕵🏻‍♀️

Emojin 🕵🏻‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som är privatdetektiv, ljus hudfärg" och representerar emojin kvinna som är privatdetektiv med ljus hudfärg.

🕵🏼‍♀️

Vad betyder 🕵🏼‍♀️

Emojin 🕵🏼‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som är privatdetektiv, beige hudfärg" och representerar emojin kvinna som är privatdetektiv med beige hudfärg.

🕵🏽‍♀️

Vad betyder 🕵🏽‍♀️

Emojin 🕵🏽‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som är privatdetektiv, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin kvinna som är privatdetektiv med ljusbrun hudfärg.

🕵🏾‍♀️

Vad betyder 🕵🏾‍♀️

Emojin 🕵🏾‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som är privatdetektiv, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin kvinna som är privatdetektiv med mörkbrun hudfärg.

🕵🏿‍♀️

Vad betyder 🕵🏿‍♀️

Emojin 🕵🏿‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som är privatdetektiv, mörk hudfärg" och representerar emojin kvinna som är privatdetektiv med mörk hudfärg.


Info om emoji kvinna som är privatdetektiv

Här kan du läsa mer om emojin 🕵️‍♀️. Emojin kvinna som är privatdetektiv hör till den interna emojigruppen Internationella kvinnodagen.  Den huvudgrupp som emojin kvinna som är privatdetektiv hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna som är privatdetektiv finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinna som är privatdetektiv på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman detective
🇳🇴 Norska: Kvinnelig detektiv
🇩🇰 Danska: Kvindelig detektiv
🇫🇮 Finska: Naisetsivä


Kopiera och använd emoji 🕵️‍♀️

Om du vill kopiera emojin kvinna som är privatdetektiv för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F575 FE0F 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🕵️‍♀️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"