Emoji Vissnad blomma

🥀

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji vissnad blomma

Här hittar du emojin vissnad blomma avbildad i stor storlek. Emojin vissnad blomma hör till de interna emojigrupperna Halloween, Alla hjärtans dag.  Den huvudgrupp som emojin vissnad blomma hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just vissnad blomma finns det dock inte några varianter till.

Emoji vissnad blomma på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin vissnad blomma heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Wilted flower
🇳🇴 Norska: Vissen rose
🇩🇰 Danska: Vissen rose
🇫🇮 Finska: Nuutunut ruusu

Kopiera och använd emoji vissnad blomma

Om du vill kopiera emojin vissnad blomma för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji vissnad blomma kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji vissnad blomma

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F940

HTML-kod:   🥀

Andra emojis i gruppen "djur och natur"