Emoji Åskmoln och regnEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji åskmoln och regn

Här hittar du emojin åskmoln och regn avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin åskmoln och regn hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just åskmoln och regn finns det dock inte några varianter till.

Emoji åskmoln och regn på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin åskmoln och regn heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Thunder cloud and rain
🇳🇴 Norska: Sky med lyn og regn
🇩🇰 Danska: Sky med lyn og regn
🇫🇮 Finska: Pilvi ja salama ja sadetta

Kopiera och använd emoji åskmoln och regn

Om du vill kopiera emojin åskmoln och regn för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji åskmoln och regn kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji åskmoln och regn

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   26C8

HTML-kod:   ⛈

Andra emojis i gruppen "djur och natur"