Emoji ⛈ - Åskmoln och regnEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ⛈

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är åskmoln och regn. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är thunder cloud and rain.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji åskmoln och regn

Här kan du läsa mer om emojin ⛈. Den huvudgrupp som emojin åskmoln och regn hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just åskmoln och regn finns det dock inte några varianter till.

Emoji åskmoln och regn på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Thunder cloud and rain
🇳🇴 Norska: Sky med lyn og regn
🇩🇰 Danska: Sky med lyn og regn
🇫🇮 Finska: Pilvi ja salama ja sadetta

Kopiera och använd emoji ⛈

Om du vill kopiera emojin åskmoln och regnför att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   26C8

HTML-kod:   ⛈

Andra emojis i gruppen "djur och natur"