Emoji GlitterEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji glitter

Här hittar du emojin glitter avbildad i stor storlek. Emojin glitter hör till de interna emojigrupperna Födelsedag, Examen och studenten, Bröllop, Julafton, Nationaldagen, Midsommar, Nyårsafton.  Den huvudgrupp som emojin glitter hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just glitter finns det dock inte några varianter till.

Emoji glitter på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin glitter heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Sparkles
🇳🇴 Norska: Gnister
🇩🇰 Danska: Gnister
🇫🇮 Finska: Säihkeet

Kopiera och använd emoji glitter

Om du vill kopiera emojin glitter för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji glitter kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji glitter

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2728

HTML-kod:   ✨

Andra emojis i gruppen "djur och natur"