Emoji Inte säga (något ont)-apa

🙊

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji inte säga (något ont)-apa

Här hittar du emojin inte säga (något ont)-apa avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin inte säga (något ont)-apa hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just inte säga (något ont)-apa finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder F64A;?

Här kan du läsa mer om vad denna apa egentligen har för betydelse: De tre aporna.

Emoji inte säga (något ont)-apa på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin inte säga (något ont)-apa heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Speak-no-evil monkey
🇳🇴 Norska: Apekatt som ikke sier noe ondt
🇩🇰 Danska: Abe, der ikke siger noget
🇫🇮 Finska: Pahaa puhumaton apina

Kopiera och använd emoji inte säga (något ont)-apa

Om du vill kopiera emojin inte säga (något ont)-apa för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji inte säga (något ont)-apa kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji inte säga (något ont)-apa

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F64A

HTML-kod:   🙊

Andra emojis i gruppen "djur och natur"