Emoji 🙊 - Inte säga (något ont)-apa

🙊

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder F64A;?

Här kan du läsa mer om vad denna apa egentligen har för betydelse: De tre aporna.


Statistik för emoji 🙊

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🙊 ("inte säga (något ont)-apa"), ligger på plats 171 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🙊 är december, senast hade den ungefär 170 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är november. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🙊.


Info om emoji inte säga (något ont)-apa

Här kan du läsa mer om emojin 🙊. Den huvudgrupp som emojin inte säga (något ont)-apa hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just inte säga (något ont)-apa finns det dock inte några varianter till.


Emoji inte säga (något ont)-apa på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Speak-no-evil monkey
🇳🇴 Norska: Apekatt som ikke sier noe ondt
🇩🇰 Danska: Abe, der ikke siger noget
🇫🇮 Finska: Pahaa puhumaton apina


Kopiera och använd emoji 🙊

Om du vill kopiera emojin inte säga (något ont)-apa för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F64A

HTML-kod:   🙊


Andra emojis i gruppen "djur och natur"