Emoji Kanin

🐇

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kanin

Här hittar du emojin kanin avbildad i stor storlek. Emojin kanin hör till den interna emojigruppen Påsk.  Den huvudgrupp som emojin kanin hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kanin finns det dock inte några varianter till.

Emoji kanin på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kanin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Rabbit
🇳🇴 Norska: Kanin
🇩🇰 Danska: Kanin
🇫🇮 Finska: Jänis

Kopiera och använd emoji kanin

Om du vill kopiera emojin kanin för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kanin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kanin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F407

HTML-kod:   🐇

Andra emojis i gruppen "djur och natur"