Emoji ☁️ - Moln

☁️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ☁️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är moln. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är cloud.


Info om emoji moln

Här kan du läsa mer om emojin ☁️. Emojin moln hör till de interna emojigrupperna Nationaldagen, Midsommar, Finlands självständighetsdag, Norges nationaldag (17 maj), Independence Day (USA), Danmarks grundlagsdag.  Den huvudgrupp som emojin moln hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 209 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just moln finns det dock inte några varianter till.


Emoji moln på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Cloud
🇳🇴 Norska: Sky
🇩🇰 Danska: Sky
🇫🇮 Finska: Pilvi


Kopiera och använd emoji ☁️

Om du vill kopiera emojin moln för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2601 FE0F

HTML-kod:   ☁️


Andra emojis i gruppen "djur och natur"