Emoji Fredsduva

🕊

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji fredsduva

Här hittar du emojin fredsduva avbildad i stor storlek. Emojin fredsduva hör till den interna emojigruppen Nationaldagen.  Den huvudgrupp som emojin fredsduva hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just fredsduva finns det dock inte några varianter till.

Emoji fredsduva på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin fredsduva heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Dove of peace
🇳🇴 Norska: Due
🇩🇰 Danska: Due
🇫🇮 Finska: Kyyhkynen

Kopiera och använd emoji fredsduva

Om du vill kopiera emojin fredsduva för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji fredsduva kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji fredsduva

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F54A

HTML-kod:   🕊

Andra emojis i gruppen "djur och natur"