Emoji Symbol för rivstart

💨

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji symbol för rivstart

Här hittar du emojin symbol för rivstart avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin symbol för rivstart hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just symbol för rivstart finns det dock inte några varianter till.

Emoji symbol för rivstart på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin symbol för rivstart heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Dash symbol
🇳🇴 Norska: Vindkast
🇩🇰 Danska: Vindstød
🇫🇮 Finska: Tuulenpuuska

Kopiera och använd emoji symbol för rivstart

Om du vill kopiera emojin symbol för rivstart för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji symbol för rivstart kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji symbol för rivstart

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4A8

HTML-kod:   💨

Andra emojis i gruppen "djur och natur"