Emoji 🌼 - Blomma

🌼

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🌼

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är blomma. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är blossom.


Info om emoji blomma

Här kan du läsa mer om emojin 🌼. Emojin blomma hör till de interna emojigrupperna Midsommar, Mors dag.  Den huvudgrupp som emojin blomma hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 209 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just blomma finns det dock inte några varianter till.


Emoji blomma på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Blossom
🇳🇴 Norska: Blomst
🇩🇰 Danska: Blomst
🇫🇮 Finska: Kukka


Kopiera och använd emoji 🌼

Om du vill kopiera emojin blomma för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F33C

HTML-kod:   🌼


Andra emojis i gruppen "djur och natur"