Emoji Spindel

🕷

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji spindel

Här hittar du emojin spindel avbildad i stor storlek. Emojin spindel hör till den interna emojigruppen Halloween.  Den huvudgrupp som emojin spindel hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 160 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just spindel finns det dock inte några varianter till.

Emoji spindel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin spindel heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: spider
🇳🇴 Norska: edderkopp
🇩🇰 Danska: edderkop
🇫🇮 Finska: hämähäkki

Kopiera och använd emoji spindel

Om du vill kopiera emojin spindel för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji spindel kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji spindel

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F577

HTML-kod:   🕷

Andra emojis i gruppen "djur och natur"