Emoji 🌎 - Jordglob nord- och sydamerika

🌎

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🌎

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är jordglob nord- och sydamerika. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är earth globe americas.


Info om emoji jordglob nord- och sydamerika

Här kan du läsa mer om emojin 🌎. Den huvudgrupp som emojin jordglob nord- och sydamerika hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 198 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just jordglob nord- och sydamerika finns det dock inte några varianter till.


Emoji jordglob nord- och sydamerika på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Earth globe americas
🇳🇴 Norska: Jordklode som viser kart over Amerika
🇩🇰 Danska: Globus med Nord- og Sydamerika
🇫🇮 Finska: Maapallo, jossa näkyy Amerikan manner


Kopiera och använd emoji 🌎

Om du vill kopiera emojin jordglob nord- och sydamerika för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F30E

HTML-kod:   🌎


Andra emojis i gruppen "djur och natur"