Emoji Sol bakom moln med regn

🌦

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji sol bakom moln med regn

Här hittar du emojin sol bakom moln med regn avbildad i stor storlek. Emojin sol bakom moln med regn hör till de interna emojigrupperna Examen och studenten, Nationaldagen, Midsommar.  Den huvudgrupp som emojin sol bakom moln med regn hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just sol bakom moln med regn finns det dock inte några varianter till.

Emoji sol bakom moln med regn på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin sol bakom moln med regn heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Sun behind cloud with rai
🇳🇴 Norska: Sol bak regnsky
🇩🇰 Danska: Sol bag regnsky
🇫🇮 Finska: Sadepilven takaa häämöttävä aurinko

Kopiera och använd emoji sol bakom moln med regn

Om du vill kopiera emojin sol bakom moln med regn för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji sol bakom moln med regn kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji sol bakom moln med regn

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F326

HTML-kod:   🌦

Andra emojis i gruppen "djur och natur"