Emoji 🌦 - Sol bakom moln med regn

🌦

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🌦

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är sol bakom moln med regn. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är sun behind cloud with rai.


Info om emoji sol bakom moln med regn

Här kan du läsa mer om emojin 🌦. Emojin sol bakom moln med regn hör till de interna emojigrupperna Examen och studenten, Nationaldagen, Midsommar, Finlands självständighetsdag, Norges nationaldag (17 maj), Independence Day (USA), Danmarks grundlagsdag.  Den huvudgrupp som emojin sol bakom moln med regn hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 209 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just sol bakom moln med regn finns det dock inte några varianter till.


Emoji sol bakom moln med regn på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Sun behind cloud with rai
🇳🇴 Norska: Sol bak regnsky
🇩🇰 Danska: Sol bag regnsky
🇫🇮 Finska: Sadepilven takaa häämöttävä aurinko


Kopiera och använd emoji 🌦

Om du vill kopiera emojin sol bakom moln med regn för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F326

HTML-kod:   🌦


Andra emojis i gruppen "djur och natur"