Emoji Sol som strålar

☀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji sol som strålar

Här hittar du emojin sol som strålar avbildad i stor storlek. Emojin sol som strålar hör till de interna emojigrupperna Examen och studenten, Nationaldagen, Midsommar.  Den huvudgrupp som emojin sol som strålar hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just sol som strålar finns det dock inte några varianter till.

Emoji sol som strålar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin sol som strålar heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Sun with rays
🇳🇴 Norska: Sol
🇩🇰 Danska: Sol
🇫🇮 Finska: Aurinko

Kopiera och använd emoji sol som strålar

Om du vill kopiera emojin sol som strålar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji sol som strålar kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji sol som strålar

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2600 FE0F

HTML-kod:   ☀️

Andra emojis i gruppen "djur och natur"