Emoji Kyckling som kläcks

🐣

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kyckling som kläcks

Här hittar du emojin kyckling som kläcks avbildad i stor storlek. Emojin kyckling som kläcks hör till den interna emojigruppen Påsk.  Den huvudgrupp som emojin kyckling som kläcks hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kyckling som kläcks finns det dock inte några varianter till.

Emoji kyckling som kläcks på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kyckling som kläcks heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Hatching chick
🇳🇴 Norska: Kylling som klekkes
🇩🇰 Danska: Udklækket kylling
🇫🇮 Finska: Kuoriutuva tipu

Kopiera och använd emoji kyckling som kläcks

Om du vill kopiera emojin kyckling som kläcks för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kyckling som kläcks kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kyckling som kläcks

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F423

HTML-kod:   🐣

Andra emojis i gruppen "djur och natur"