Emoji 💫 - Yrselsymbol

💫

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Yrselsymbol emoji - betydelse och ursprung

Denna emoji har sitt ursprung från manga, japanska tecknade serier, där det är väldigt vanligt att man använder symbolen för att symbolisera att en person är yr.


Info om emoji yrselsymbol

Här kan du läsa mer om emojin 💫. Emojin yrselsymbol hör till de interna emojigrupperna Julafton, Nyårsafton, Finlands självständighetsdag.  Den huvudgrupp som emojin yrselsymbol hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 198 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just yrselsymbol finns det dock inte några varianter till.


Emoji yrselsymbol på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Dizzy symbol
🇳🇴 Norska: Svimmelsymbol
🇩🇰 Danska: Symbol for svimmelhed
🇫🇮 Finska: Huimaussymboli


Kopiera och använd emoji 💫

Om du vill kopiera emojin yrselsymbol för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4AB

HTML-kod:   💫


Andra emojis i gruppen "djur och natur"