Emoji 🌤 - Stor sol bakom moln

🌤

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🌤

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är stor sol bakom moln. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är sun with small cloud.


Info om emoji stor sol bakom moln

Här kan du läsa mer om emojin 🌤. Emojin stor sol bakom moln hör till de interna emojigrupperna Examen och studenten, Nationaldagen, Midsommar, Finlands självständighetsdag, Norges nationaldag (17 maj), Independence Day (USA), Danmarks grundlagsdag.  Den huvudgrupp som emojin stor sol bakom moln hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 198 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just stor sol bakom moln finns det dock inte några varianter till.


Emoji stor sol bakom moln på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Sun with small cloud
🇳🇴 Norska: Sol bak liten sky
🇩🇰 Danska: Sol bag lille sky
🇫🇮 Finska: Pienen pilven takaa häämöttävä aurinko


Kopiera och använd emoji 🌤

Om du vill kopiera emojin stor sol bakom moln för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F324

HTML-kod:   🌤


Andra emojis i gruppen "djur och natur"