Emoji Stor sol bakom moln

🌤

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji stor sol bakom moln

Här hittar du emojin stor sol bakom moln avbildad i stor storlek. Emojin stor sol bakom moln hör till de interna emojigrupperna Examen och studenten, Nationaldagen, Midsommar.  Den huvudgrupp som emojin stor sol bakom moln hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just stor sol bakom moln finns det dock inte några varianter till.

Emoji stor sol bakom moln på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin stor sol bakom moln heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Sun with small cloud
🇳🇴 Norska: Sol bak liten sky
🇩🇰 Danska: Sol bag lille sky
🇫🇮 Finska: Pienen pilven takaa häämöttävä aurinko

Kopiera och använd emoji stor sol bakom moln

Om du vill kopiera emojin stor sol bakom moln för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji stor sol bakom moln kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji stor sol bakom moln

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F324

HTML-kod:   🌤

Andra emojis i gruppen "djur och natur"