Emoji 🔥 - Eld

🔥

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🔥 på Snapchat?

På Snapchat innebär eld-emojin att du är på en Snapstreak! Du har snappat denna person varje dag, och personen har snappat dig tillbaka. Emojin ökar allt eftersom antal dagar på rad också ökar.


Info om emoji eld

Här kan du läsa mer om emojin 🔥. Emojin eld hör till de interna emojigrupperna Nationaldagen, Midsommar, Sista april, Nyårsafton, Chanukka, Finlands självständighetsdag, Norges nationaldag (17 maj), Independence Day (USA), Danmarks grundlagsdag.  Den huvudgrupp som emojin eld hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 209 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just eld finns det dock inte några varianter till.


Emoji eld på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Fire
🇳🇴 Norska: Ild
🇩🇰 Danska: Ild
🇫🇮 Finska: Tuli


Kopiera och använd emoji 🔥

Om du vill kopiera emojin eld för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F525

HTML-kod:   🔥


Andra emojis i gruppen "djur och natur"