Emoji 🌞 - Sol med ansikte

🌞

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🌞

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är sol med ansikte. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är sun with face.


Info om emoji sol med ansikte

Här kan du läsa mer om emojin 🌞. Emojin sol med ansikte hör till den interna emojigruppen Julafton.  Den huvudgrupp som emojin sol med ansikte hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 209 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just sol med ansikte finns det dock inte några varianter till.


Emoji sol med ansikte på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Sun with face
🇳🇴 Norska: Sol med ansikt
🇩🇰 Danska: Sol med ansigt
🇫🇮 Finska: Auringon kasvot


Kopiera och använd emoji 🌞

Om du vill kopiera emojin sol med ansikte för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F31E

HTML-kod:   🌞


Andra emojis i gruppen "djur och natur"