Emoji ☔ - Paraply med regndropparEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ☔

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är paraply med regndroppar. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är umbrella with rain drops.


Statistik för emoji ☔

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin ☔ ("paraply med regndroppar"), ligger på plats 594 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin ☔ är augusti, senast hade den ungefär 100 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är september. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji ☔.


Info om emoji paraply med regndroppar

Här kan du läsa mer om emojin ☔. Emojin paraply med regndroppar hör till de interna emojigrupperna Examen och studenten, Nationaldagen, Midsommar, Finlands självständighetsdag, Norges nationaldag (17 maj), Independence Day (USA), Danmarks grundlagsdag.  Den huvudgrupp som emojin paraply med regndroppar hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just paraply med regndroppar finns det dock inte några varianter till.


Emoji paraply med regndroppar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Umbrella with rain drops
🇳🇴 Norska: Paraply med regndråper
🇩🇰 Danska: Paraply med regndråber
🇫🇮 Finska: Sateenvarjo ja sadepisaroita


Kopiera och använd emoji ☔

Om du vill kopiera emojin paraply med regndroppar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2614

HTML-kod:   ☔


Andra emojis i gruppen "djur och natur"