Emoji Paraply med regndropparEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji paraply med regndroppar

Här hittar du emojin paraply med regndroppar avbildad i stor storlek. Emojin paraply med regndroppar hör till de interna emojigrupperna Examen och studenten, Nationaldagen, Midsommar.  Den huvudgrupp som emojin paraply med regndroppar hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just paraply med regndroppar finns det dock inte några varianter till.

Emoji paraply med regndroppar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin paraply med regndroppar heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Umbrella with rain drops
🇳🇴 Norska: Paraply med regndråper
🇩🇰 Danska: Paraply med regndråber
🇫🇮 Finska: Sateenvarjo ja sadepisaroita

Kopiera och använd emoji paraply med regndroppar

Om du vill kopiera emojin paraply med regndroppar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji paraply med regndroppar kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji paraply med regndroppar

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2614

HTML-kod:   ☔

Andra emojis i gruppen "djur och natur"