Emoji 🎂 - Födelsedagstårta

🎂

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🎂 på Snapchat?

När en födelsedagstårta uppenbarar sig på Snapchat betyder detta att personen fyller år idag, men emojin visas enbart om personen har "Birthday Party"-inställningen aktiverad i sina inställningar.


Info om emoji födelsedagstårta

Här kan du läsa mer om emojin 🎂. Emojin födelsedagstårta hör till de interna emojigrupperna Födelsedag, Eid al-fitr.  Den huvudgrupp som emojin födelsedagstårta hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 125 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just födelsedagstårta finns det dock inte några varianter till.


Emoji födelsedagstårta på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Birthday cake
🇳🇴 Norska: Fødselsdagskake
🇩🇰 Danska: Fødselsdagskage
🇫🇮 Finska: Syntymäpäiväkakku


Kopiera och använd emoji 🎂

Om du vill kopiera emojin födelsedagstårta för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F382

HTML-kod:   🎂


Andra emojis i gruppen "mat och dryck"