Emoji Baguette

🥖

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji baguette

Här hittar du emojin baguette avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin baguette hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 105 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just baguette finns det dock inte några varianter till.

Emoji baguette på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin baguette heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Baguette bread
🇳🇴 Norska: Baguette
🇩🇰 Danska: Baguette
🇫🇮 Finska: Patonki

Kopiera och använd emoji baguette

Om du vill kopiera emojin baguette för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji baguette kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji baguette

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F956

HTML-kod:   🥖

Andra emojis i gruppen "mat och dryck"