Emoji 🍹 - Tropisk drink

🍹

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🍹

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är tropisk drink. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är tropical drink.


Statistik för emoji 🍹

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🍹 ("tropisk drink"), ligger på plats 1647 av alla 1898 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🍹 är juni, senast hade den ungefär 60 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är juli. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🍹.


Info om emoji tropisk drink

Här kan du läsa mer om emojin 🍹. Emojin tropisk drink hör till den interna emojigruppen Sista april.  Den huvudgrupp som emojin tropisk drink hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1897 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just tropisk drink finns det dock inte några varianter till.


Emoji tropisk drink på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Tropical drink
🇳🇴 Norska: Tropisk drink
🇩🇰 Danska: Tropisk drik
🇫🇮 Finska: Trooppinen juoma


Kopiera och använd emoji 🍹

Om du vill kopiera emojin tropisk drink för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F379

HTML-kod:   🍹


Andra emojis i gruppen "mat och dryck"