Emoji 🍣 - Sushi

🍣

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🍣?

Denna emoji föreställer den traditionella maträtten sushi, vilket är en omsorgsfullt tillagad rätt som innehåller ris tillsammans med något pålägg som t.ex. rå fisk, bläckfisk, tofu, m.m.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji sushi

Här kan du läsa mer om emojin 🍣. Den huvudgrupp som emojin sushi hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 105 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just sushi finns det dock inte några varianter till.

Emoji sushi på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Sushi
🇳🇴 Norska: Sushi
🇩🇰 Danska: Sushi
🇫🇮 Finska: Sushi

Kopiera och använd emoji 🍣

Om du vill kopiera emojin sushi för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F363

HTML-kod:   🍣

Andra emojis i gruppen "mat och dryck"