Emoji Popcorn

🍿

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji popcorn

Här hittar du emojin popcorn avbildad i stor storlek. Emojin popcorn hör till den interna emojigruppen Halloween.  Den huvudgrupp som emojin popcorn hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 105 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just popcorn finns det dock inte några varianter till.

Emoji popcorn på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin popcorn heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Bottle with popping cork
🇳🇴 Norska: Popcorn
🇩🇰 Danska: Popcorn
🇫🇮 Finska: Popcorn

Kopiera och använd emoji popcorn

Om du vill kopiera emojin popcorn för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji popcorn kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji popcorn

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F37F

HTML-kod:   🍿

Andra emojis i gruppen "mat och dryck"