Emoji Kniv och gaffel

🍴

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kniv och gaffel

Här hittar du emojin kniv och gaffel avbildad i stor storlek. Emojin kniv och gaffel hör till de interna emojigrupperna Midsommar, Nyårsafton.  Den huvudgrupp som emojin kniv och gaffel hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 105 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kniv och gaffel finns det dock inte några varianter till.

Emoji kniv och gaffel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kniv och gaffel heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Fork and knife
🇳🇴 Norska: Kniv og gaffel
🇩🇰 Danska: Kniv og gaffel
🇫🇮 Finska: Haarukka ja veitsi

Kopiera och använd emoji kniv och gaffel

Om du vill kopiera emojin kniv och gaffel för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kniv och gaffel kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kniv och gaffel

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F374

HTML-kod:   🍴

Andra emojis i gruppen "mat och dryck"