Emoji Vinglas

🍷

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji vinglas

Här hittar du emojin vinglas avbildad i stor storlek. Emojin vinglas hör till den interna emojigruppen Nyårsafton.  Den huvudgrupp som emojin vinglas hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 105 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just vinglas finns det dock inte några varianter till.

Emoji vinglas på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin vinglas heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Wine glass
🇳🇴 Norska: Vinglass
🇩🇰 Danska: Vinglas
🇫🇮 Finska: Viinilasi

Kopiera och använd emoji vinglas

Om du vill kopiera emojin vinglas för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji vinglas kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji vinglas

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F377

HTML-kod:   🍷

Andra emojis i gruppen "mat och dryck"