Emoji Mjölkglas

🥛

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji mjölkglas

Här hittar du emojin mjölkglas avbildad i stor storlek. Emojin mjölkglas hör till den interna emojigruppen Påsk.  Den huvudgrupp som emojin mjölkglas hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 105 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just mjölkglas finns det dock inte några varianter till.

Emoji mjölkglas på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin mjölkglas heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Glass of milk
🇳🇴 Norska: Glass med melk
🇩🇰 Danska: Glas mælk
🇫🇮 Finska: Maitolasi

Kopiera och använd emoji mjölkglas

Om du vill kopiera emojin mjölkglas för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji mjölkglas kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji mjölkglas

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F95B

HTML-kod:   🥛

Andra emojis i gruppen "mat och dryck"