Emoji Aubergine

🍆

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji aubergine

Här hittar du emojin aubergine avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin aubergine hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 105 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just aubergine finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder 🍆 aubergine-emojin?

Den kan ha en annan betydelse än vad du tror! Även om emojin till största del enbart symboliserar en aubergine, eller äggplanta, så kan den ha en helt annan betydelse i andra sammanhang. Ibland när emojin används betyder den även penis! Anledningen till varför just aubergin-emojin ofta får symbolisera penis är troligen för att den till utseendet har mer gemensamt med en penis än t.ex. banan-emojin eller morots-emojin.

Det är även vanligt att aubergine-emojin paras ihop med andra emojis, vilket då skall symbolisera olika saker beroende på vad den paras ihop med. Om den t.ex. paras ihop med en mun-emoji (🍆😲) skall detta ha betydelsen oralsex, om den istället paras ihop med en persiko-emojin (🍆🍑) betyder denna kombination sex, om den paras ihop med svett-emojin (🍆💦) så skall detta betyda..ja, precis.

Emoji aubergine på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin aubergine heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Aubergine
🇳🇴 Norska: Aubergine
🇩🇰 Danska: Aubergine
🇫🇮 Finska: Munakoiso

Kopiera och använd emoji aubergine

Om du vill kopiera emojin aubergine för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji aubergine kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji aubergine

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F346

HTML-kod:   🍆

Andra emojis i gruppen "mat och dryck"