Emoji 🍲 - Skål med mat

🍲

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🍲

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är skål med mat. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är pot of food.

Info om emoji skål med mat

Här kan du läsa mer om emojin 🍲. Den huvudgrupp som emojin skål med mat hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 122 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just skål med mat finns det dock inte några varianter till.

Emoji skål med mat på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Pot of food
🇳🇴 Norska: Bolle med mat
🇩🇰 Danska: Gryde med mad
🇫🇮 Finska: Kattilallinen ruokaa

Kopiera och använd emoji 🍲

Om du vill kopiera emojin skål med mat för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F372

HTML-kod:   🍲

Andra emojis i gruppen "mat och dryck"