Emoji Fiskkaka med virveldesign

🍥

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji fiskkaka med virveldesign

Här hittar du emojin fiskkaka med virveldesign avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin fiskkaka med virveldesign hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 105 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just fiskkaka med virveldesign finns det dock inte några varianter till.

Emoji fiskkaka med virveldesign på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin fiskkaka med virveldesign heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Fish cake with swirl design
🇳🇴 Norska: Fiskekake med virvelmønster
🇩🇰 Danska: Fiskefrikadelle med hvirveldesign
🇫🇮 Finska: Kalamurekepihvi, jossa on pyörre

Kopiera och använd emoji fiskkaka med virveldesign

Om du vill kopiera emojin fiskkaka med virveldesign för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji fiskkaka med virveldesign kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji fiskkaka med virveldesign

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F365

HTML-kod:   🍥

Andra emojis i gruppen "mat och dryck"