Emoji Nappflaska

🍼

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji nappflaska

Här hittar du emojin nappflaska avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin nappflaska hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 105 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just nappflaska finns det dock inte några varianter till.

Emoji nappflaska på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin nappflaska heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Tulip
🇳🇴 Norska: Tåteflaske
🇩🇰 Danska: Sutteflaske
🇫🇮 Finska: Tuttipullo

Kopiera och använd emoji nappflaska

Om du vill kopiera emojin nappflaska för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji nappflaska kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji nappflaska

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F37C

HTML-kod:   🍼

Andra emojis i gruppen "mat och dryck"