Emoji 🍛 - Curry och ris

🍛

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🍛

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är curry och ris. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är curry and rice.


Info om emoji curry och ris

Här kan du läsa mer om emojin 🍛. Den huvudgrupp som emojin curry och ris hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 127 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just curry och ris finns det dock inte några varianter till.


Emoji curry och ris på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Curry and rice
🇳🇴 Norska: Karri og ris
🇩🇰 Danska: Karry og ris
🇫🇮 Finska: Currya ja riisiä


Kopiera och använd emoji 🍛

Om du vill kopiera emojin curry och ris för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F35B

HTML-kod:   🍛


Andra emojis i gruppen "mat och dryck"