Emoji Varm dryckEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji varm dryck

Här hittar du emojin varm dryck avbildad i stor storlek. Emojin varm dryck hör till den interna emojigruppen Julafton.  Den huvudgrupp som emojin varm dryck hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 105 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just varm dryck finns det dock inte några varianter till.

Emoji varm dryck på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin varm dryck heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Umbrella with rain drops
🇳🇴 Norska: Varm drikk
🇩🇰 Danska: Varm drik
🇫🇮 Finska: Kuuma juoma

Kopiera och använd emoji varm dryck

Om du vill kopiera emojin varm dryck för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji varm dryck kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji varm dryck

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2615

HTML-kod:   ☕

Andra emojis i gruppen "mat och dryck"