Emoji 🍊 - Tangerin

🍊

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🍊

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är tangerin. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är tangerine.


Statistik för emoji 🍊

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🍊 ("tangerin"), ligger på plats 588 av alla 1898 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🍊 är oktober, senast hade den ungefär 70 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är februari. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🍊.


Info om emoji tangerin

Här kan du läsa mer om emojin 🍊. Den huvudgrupp som emojin tangerin hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1897 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just tangerin finns det dock inte några varianter till.


Emoji tangerin på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Tangerine
🇳🇴 Norska: Mandarin
🇩🇰 Danska: Mandarin
🇫🇮 Finska: Mandariini


Kopiera och använd emoji 🍊

Om du vill kopiera emojin tangerin för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F34A

HTML-kod:   🍊


Andra emojis i gruppen "mat och dryck"