Emoji Sakeflaska och kopp

🍶

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji sakeflaska och kopp

Här hittar du emojin sakeflaska och kopp avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin sakeflaska och kopp hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 105 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just sakeflaska och kopp finns det dock inte några varianter till.

Emoji sakeflaska och kopp på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin sakeflaska och kopp heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Sake bottle and cup
🇳🇴 Norska: Sakeflaske og kopp
🇩🇰 Danska: Sakeflaske og -kop
🇫🇮 Finska: Sake-pullo ja kuppi

Kopiera och använd emoji sakeflaska och kopp

Om du vill kopiera emojin sakeflaska och kopp för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji sakeflaska och kopp kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji sakeflaska och kopp

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F376

HTML-kod:   🍶

Andra emojis i gruppen "mat och dryck"