Emoji Friterad räka

🍤

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji friterad räka

Här hittar du emojin friterad räka avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin friterad räka hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 105 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just friterad räka finns det dock inte några varianter till.

Emoji friterad räka på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin friterad räka heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Fried shrimp
🇳🇴 Norska: Stekt reke
🇩🇰 Danska: Friturestegt reje
🇫🇮 Finska: Uppopaistettu katkarapu

Kopiera och använd emoji friterad räka

Om du vill kopiera emojin friterad räka för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji friterad räka kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji friterad räka

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F364

HTML-kod:   🍤

Andra emojis i gruppen "mat och dryck"