Emoji Rostad sötpotatis

🍠

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji rostad sötpotatis

Här hittar du emojin rostad sötpotatis avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin rostad sötpotatis hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 105 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just rostad sötpotatis finns det dock inte några varianter till.

Emoji rostad sötpotatis på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin rostad sötpotatis heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Roasted sweet potato
🇳🇴 Norska: Stekt søtpotet
🇩🇰 Danska: Stegt sød kartoffel
🇫🇮 Finska: Paahdettu bataatti

Kopiera och använd emoji rostad sötpotatis

Om du vill kopiera emojin rostad sötpotatis för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji rostad sötpotatis kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji rostad sötpotatis

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F360

HTML-kod:   🍠

Andra emojis i gruppen "mat och dryck"