Emoji Stekt ägg

🍳

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji stekt ägg

Här hittar du emojin stekt ägg avbildad i stor storlek. Emojin stekt ägg hör till den interna emojigruppen Påsk.  Den huvudgrupp som emojin stekt ägg hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 105 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just stekt ägg finns det dock inte några varianter till.

Emoji stekt ägg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin stekt ägg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Cooking
🇳🇴 Norska: Matlaging
🇩🇰 Danska: Madlavning
🇫🇮 Finska: Ruoanlaitto

Kopiera och använd emoji stekt ägg

Om du vill kopiera emojin stekt ägg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji stekt ägg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji stekt ägg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F373

HTML-kod:   🍳

Andra emojis i gruppen "mat och dryck"