Emoji Kött på ben

🍖

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kött på ben

Här hittar du emojin kött på ben avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin kött på ben hör till är Mat och dryck, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 105 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kött på ben finns det dock inte några varianter till.

Emoji kött på ben på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kött på ben heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Meat on bone
🇳🇴 Norska: Kjøtt på bein
🇩🇰 Danska: Kød på ben
🇫🇮 Finska: Lihaa luussa

Kopiera och använd emoji kött på ben

Om du vill kopiera emojin kött på ben för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kött på ben kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kött på ben

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F356

HTML-kod:   🍖

Andra emojis i gruppen "mat och dryck"