Emoji Två hjärtan

💕

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji två hjärtan

Här hittar du emojin två hjärtan avbildad i stor storlek. Emojin två hjärtan hör till de interna emojigrupperna Bröllop, Pride och HBTQ, Julafton, Midsommar, Nyårsafton, Mors dag, Alla hjärtans dag.  Den huvudgrupp som emojin två hjärtan hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just två hjärtan finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder 💕?

Emojien föreställer två rosa kärlekshjärtan, där det ena är större än det andra. Används ofta för att uttrycka att det är kärlek i luften, love is in the air...

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad betyder 💕 på Snapchat

Två rosa hjärtan på Snapchat betyder att ni har varit #1 BFs (bästa vänner) med varandra under två månader på raken, alltså att ni båda har skickat fler snaps till den andra än någon annan under hela två månader! Galet!

Emoji två hjärtan på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin två hjärtan heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Two hearts
🇳🇴 Norska: To hjerter
🇩🇰 Danska: To hjerter
🇫🇮 Finska: Kaksi sydäntä

Kopiera och använd emoji två hjärtan

Om du vill kopiera emojin två hjärtan för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji två hjärtan kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji två hjärtan

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F495

HTML-kod:   💕

Andra emojis i gruppen "symboler"